Rullstolen stulen och som tur är upphittad

Jo man upphör aldrig att förvånas... Har haft en underbar helg med bästa sällskapet...men ack den lycka som varar för evigt... När jag kom hem vid lunchtid idag fanns min rullstol inte kvar på sitt vanliga ställe i garaget. Tror nog aldrig att jag blivit så förvånad och förbannad på samma gång... Min första tanke var att jag hade ställt den någon annan stans...men efter att ha dubbelkollat med en kompis som var med mej i fredags så fattade jag att jag faktiskt hade ställt den precis där jag brukar. Saken blev inte bättre av att jag nu insåg att någon/några tagit sig in i parkeringsgaraget och helt sonika tagit med sig rullstolen och inte rört något annat på min parkeringsplats. Det var verkligen INGET annat som hade rörts över huvud taget! Det var rullstolen som blev målet... Nu ska man helst inte döma folk innan man vet säkert, men jag har på känn att det var antingen en "fyllegrej" eller några småglin som tyckte att det verkade kul att leka lite med den.
 
Hur som haver. Jag tog min el-moppe och började letandet på stan. Jag passade även på att dela informationen om min stulna rullstol på facebook. Det var det bästa som jag kunde göra eftersom det var tack vare en delad status och ett telefonsamtal som det kom fram vart den var. Nu återstår det att bevisa för polisen att den faktiskt är min... Det verkar vara liiiite svårare än jag hade räknat med... Men rätt ska vara rätt så jag hoppas att det kommer att lösa sig under morgondagen. Känner iofs på mej att det kommer bli svårare än jag räknat med... Men med lite flyt ska det väl gå det också....
**********
 
Jag kan inte undgå att tänka på att trots det helpuckade tilltaget så hade "tjuvarna" ändå inte hjärta att göra sig av med rullstolen vart som helst. De lämnade den utanför ett ställe där det fanns personal på plats, där den garanterat skulle hittas. De hade ju lika gärna kunnat slänga den i Tidan eller dumpa den på någon bakgård eller vart som helst. Men någon stans fanns där en tanke. Sedan vet man ju inte om det var de som tog den som lämnade den där eller någon annan som hittade den efter att den dumpats någon annan stans... MEN... Jag är oerhört tacksam att den inte är helt borta utan att jag vet att den är i säkerhet.
**********
 
Så, nu ser jag det som bevisat: Jag får inte ha det för bra eller må för bra... För då händer det något som saboterar det totalt!! Å andra sidan, jag tror på det här med att allt händer av en anledning... Så vem vet? Det kanske kommer ut något gott av det här också... Det gäller att tänka positivt när man är en sådan pessimist som jag är.... ;)
**********
 
Återfunnen men inte återtagen....
**********
 
Ja,  nu sitter jag här och är förbannad samtidigt som jag faktiskt oroar mej för att jag inte ska kunna bevisa att det faktistk är min rullstol som hittades... Jag har varit på plats och sett att det är min...MEN... Som jag nyss skrev... Jag är en pessimist av STORA mått!!
**********
 
Förresten... Om någon undrar hur det var att se Drängarna live på Lilla Bryggeriet så kan jag meddela att det gick sådär... Eller ja...det gick inte alls... Jag valde öl och kräftor med bästa sällskapet istället...och jag vet att det var värt det!!
*************
 
Såja, nu ska det bli intressant att se om jag kan sova inatt... Det borde inte vara några problem eftersom jag är tvär-slut!! Men grubblande på saker och ting kan ju få vem som helst att hålla sej vaken... Aja, nu ska vi ta lite musik som avslutning... Håll till godo!!
**********
 
Ja vad fan... Den piggar upp mitt humör iaf... :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0