Vart tog den här dagen vägen??

Ja det undrar jag lite... Den här dagen började redan kl 7 eftersom jag skulle till Vara och hämta saker som jag köpt på en Blocket-annons. Jo, ni läste rätt...jag har blivit smittad av Blocket-feber. Nu till helgen ska jag gå igenom saker i mitt förråd som jag kan sälja. För det var ju nästan löjligt enkelt!


Dagens kap i Vara!!


Efter det så blev det en intensiv men rolig förmiddag me värdens bästa Stäääjtoil-johänna!! Vi hann med både en efterlängtad "Julle-frulle", en sväng i affärer och tjöööta massa skit i vänthallen på mitt jobb. Inte illa alls :)


Blev inbackad och parkerad när vi var på Ekbergs. En lite finare affär där man iaf borde försöka att uppföra sej hyfsat. Jag lyckades med det i hela 30 min! Allt över 10 min är en bedrift av mej så jag var riktigt nöjd med mej själv efter den upplevelsen. Det resulterade iofs i en liten urladdning när vi var på Konsum... Men det är sånt man får räkna med. ;)


På jobbet var det stressigt men ganska kul iaf. Mycket planering på gång men eftersom jag lever efter mottot "det löser sej" så ska det nog bli bra till sist. Fick ganka mycket uträttat tillockmed.

Dagen har nu avslutats med att jag har fått hjälp att få på mina vinterdäck... Känns inte helt bra att åka dubbat nu när det inte är någon snö ute... Men det får gå... kör iaf lagligt imorgon, det kan ju vara en fördel känns det som.


Så kom vi till dagens musikaliska inslag. Gillar egentligen inte herr Saade, men texten träffade som ett blixtnedslag när jag hörde den första gången. Det är ju så jag känner typ jämt!
Håll till godo!Lite lyx i vardagen

Ja då var det ett halvår sedan jag var hos frissan. De som känner mej vet att jag inte går dit varje dag direkt. Det är mer sällan än ofta om jag ska vara helt ärlig. I min värld finns det ju så mycket annat roligt att lägga pengar på... Som bensin!! För den är ju SÅ billig nu för tiden...eller inte...

Hur som helst. Här kommer en snabb redogörelse av mina fyra timmar i frisörstolen. Håll till godo!

*******************************************************


Före bilden: Klockan är ca 8,45 och jag lämnar lägenheten med en sista koll i spegeln på mitt skaaaatebo.

Överhåret har blekts: Efter en timma ser det så här kul ut... Hmmm har blondiner mer kul tro??
En blekt blondin: Eller bara en pippifågelkycklinggul varelse som hamnat lite i ofas när de gäller påskens ankomst...
Kleggo geggo: En rödbetsfärgad gegga har nu kletats in i min hårbotten o de svider som fan. Tur att en är viking och klarar smärtan! Här började tanken på nästa tatuering att göra sig mer än påmind av någon anledning.

Börjar likna något: Ja nu börjar det likna slutresultatet. Tog bara tre timmar att få det så här... En timma kvar...PHU!!
Efter bilden: Hemma igen och slutresultatet blev snyggare än jag vågade hoppas. Tänk att så lite kan göra så mycket! :)

Ja det var min förmiddag. Inte varje dag som sagt. Men vill man vara fin får man lida pin ;)

*******************************************************

Avslutar som vanligt med musik. För att balansera dagens lite mer kvinnliga aktiviteter bjuder jag på:Som en duracellkanin

Ja ibland undrar jag om jag är riktigt klok... Fick mer eller mindre släpa mej runt ringleden...första varvet!! Sen kom min lilla hjärna på att "nu gör det ju inte ont i revbenen (hade en grym träningsvärk där när jag började) längre, vi tar ett varv till"!! Kan nog ha varit dagens sämsta idé...men det gick lite lättare då iaf så det var nog inte helt dumt ändå. Har en tendens att vara som en duracellkanin när min skalle fått för sej något...jag bara går och går och går...eller som i det här fallet: rullar, rullar, rullar!!!!! Lär märka om det här var århundradets sämsta idé imorgon när jag antagligen inte kommer ur sängen eller något sånt. :p

Men kondition har jag kännde jag. Var knappt anfådd när jag nådde den berömda "fängelserakan" (raksträckan som sträcker sig parrallellt med Tidaholmsanstalten kallar jag för det). Då var jag mest inne på att jag snart var klar med runda två och kunde pusta ut hemma igen. :)

Och det är precis det som jag ska göra nu!! Förhoppningsvis går jag ner i varv snart så jag kan sova gott inatt också. Det hade ju varit smart om det kunde fungera någon gång... För det är inte roligt att vara som en duracellkanin till och från hela dygnet...


Ja jösses...så ser ja ut innan ja beger mej ut på "leda". Fokus är inställt från början lixom. ;)

Så läcker att de nästan gör ont!! :D Hmmm... tror att jag är lite småkär i mitt efternamn... :pSom vanligt (ja, gjorde ju de förra gången....) avslutar ja me musik. Herr Uggla gick på repeat båda varven. Han är ett bra sällskap. Funderar iofs på att ladda ner några fler låtar än just den här till mobilen. För liiite enformigt blev det efter ca 1 timma och 40 min!!
Första inlägget ever, det är stort!

Ja, på allmän begäran har jag nu börjat blogga. Har dessutom kommit på att det är ett utmärkt sätt att få ur sej det man vill när man vill.

Jag är en 30-årig tjej som precis börjat spela rullstolstennis. Det är troligtvis det som bloggen mer och mer kommer att handla om fram igenom. Dessutom komer ni få en insikt i hur det kan vara att leva ett liv med hinder som man inte själv har valt och hur det kan vara att till varje pris övervinna dessa hinder. Min inställning till livet är att ingenting är omöjligt, bara olika svårt att genomföra.

Ja det var en liten början iaf. Avslutar med en bild på det ting som jag älskar allra mest och en låt som ger mej så grymt mycket energi när jag behöver det. :)
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0