Semesteransökan för hjärnan inlämnad!

Ja nu var det ju som vanligt igen. Jag har försummat min blogg!!!!!

Det har varit lite mycket de två senaste veckorna men mest saker som varit trevliga som tur är. Jag har inte varit mycket hemma i min lägenhet men det har inte bekommit mej så mycket som det kanske borde. Jag har ju tydligen ett andra hem... ;) Men enligt mej (och han som bor där) så är jag bara där på besök lite då och då. :)
**********

Egentligen är det inte bara min hjärna som behöver semester, det är min kropp också. Jag har slitit som ett djur rent kroppsligt eftersom delar av mej inte samarbetar hela tiden så överkompenserar jag något enormt har jag märkt. Men det kommer en positiv sak ut av det hela, jag går inte upp i vikt iaf! :D
**********

Men som sagt, nu har jag faktiskt lämnat in en smesteransökan hos mej själv om en helg med lite semester. Kommande helg kommer (om allt går som planerat) att tillbringas i mitt älskade Bohuslän! Tanken är att jag ska hinna med att besöka både Smögen och Strömstad. Men med min planeringsförmåga vet man ju aldrig hur det faktiskt blir när man kommit så långt. Jag planerar att ansökan om semester kommer att behandlas under veckan med svar senast torsdag. Så hoppas jag att det inte blir ett avslag ;)
**********

Så var det det här med åldersnojjan då. Ja den gjorde ett återtåg när jag fick nya fälgar på min bil! Numera åker jag omkring på 17" fälgar....det är STORT för mej som är van vid 15"! Nu kanske ni inte tycker att det är en stor sak...men i mitt liv är det så. Jag kännde mej som 18 år igen och fick vilda fantasier om att börja styla min stackars V70 med både det ena och det andra... MEN! Som tur är finns det någon i mitt liv som sätter stopp och ifrågasätter om jag verkligen behöver åka runt som en 18-års-volvoraggare (som dessutom oftast kör 740 och INTE V70!!) när jag faktiskt är 30+!! Så det får räcka med fälgarna (som jag iofs pimpade lite genom att byta ut de guldfärgade ventilhattarna till blå!) så länge iaf ;)
**********


225/45/17 sitter nu på bilen och jag blev visst 18 igen...eller?
**********

Ja nu ska jag iaf vila hjärnan för natten för nu är hjärnan och skallen jämntrötta känns det som.
Så...to all a good night!!

Som en godnattsång passar den här lugna melodin perfekt :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0