Att rensa ur skallen

Min hjärna fick sin efterlängtade semester till sist. Jag har M att tacka för en ritigt bra helg som började med att jag imponerade på mej själv genom att vara igång från kl. 06.30 - 02.00 utan att vila något alls. Det kan vara det som gjorde att jag var lite halvslö på lördagen men det fick jag tillåta mej att vara. Jag åkte till underbara Smögen och hläsade på M och hennes två prickiga vänner. :)


Dizzy och Zorro på klipporna utanför M´s lägenhet <3


Jag och Dizzy var lite slöa en stund...


Sötaste Zorro passade på att lägga sej där morgonen efter <3

Att åka till M och bara släppa loss lite är medicin för min trasiga själ och min stackars lilla hjärna. Att gosa med hundarna, tjata bajs (ja för det är helt sant, det gör vi), dricka öl, få god mat och njuta av den underbara Bohuslänska naturen mm ger en utrensning av gammal skit som just nu var nödvändig till 100%!!
**********

Jag har även ägnat helgen åt att lära M en massa saker som jag kan. En stor sak är att världens goaste wounderbaum är den schackrutiga "victory lane"


En till samlingen, den snyggaste och mest väldoftande dessutom

Att vakna till en underbar utsikt gör ju inte saken mindre bra heller. Jag bara älskar köksfönstret!! En dag ska jag ta mej ut och sätta mej på en av klipporna och titta på solnedgången. Hoppas att jag får lite sällskap, för det kan ju bli riktigt mysigt. ;)


En utsikt som ger njutning

Vi gjorde en lite roadtrip till två olika "Sport shopen". Den första i Tanum strand var en liten besvikelse, men det berodde nog mest på att de ska flytta sin verksamhet snart och förberedde för det för fulla muggar. Den nya "Sport shopen" passerade vi på väg till Grebbestad. Den nya affärslokalen är STOR!! Vecka 28 planerar jag att åka upp dit och kolla in den också. Troligtvis är den fylld med norrmän som fyndar billiga kläder... Men det får jag nog stå ut med. ;)
I Grebbestads "Sport shopen" fyndade både jag och M lite kläder och det bästa med det var mina nya strumpor som det står "Adidas" på. Helt underbart!! En tur på bryggan, ett besök på ICA och en glass i bilen hann vi också med innan vi lämnade Grebbestad för Smögen igen.
**********

Idag (söndag) fick jag se Kungshamn och Dingle innan jag åkte hem. Även en sista tur på Smögenbryggan hann jag och M med. Där intogs en god men blåsig lunch innan det var dags att styra V70n hemåt igen. I Dingle hämtade jag upp en kompis som liftade med mej till Uddevalla. Att köra på E6:an med honom i bilen var en...upplevelse...som jag helst inte vill göra om! Det resulterade i skavsår i öronen!


Smögenbron <3


Åååh vad jag vill ha en båt!!!!!!!!!!
**********

Dagens musikaliska inslag består av en låt som gick varm i bilen på vägen hem. Ibland glömmer jag att jag faktiskt är delvis gjord av just titan. Inte bara kroppsligt utan även psykiskt. När jag glömmer det är jag nog inte starkare än aluminium...men det är titan jag strävar efter. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0